Ruhák és kiegészítők focihoz

A rendszeres sport jó tesz a testnek és a léleknek. Amennyiben mostanában azt tervezzük, hogy a tavasz közeledtével ideje ismét rendszeresen mozogni és éppen a futballra esik a választásunk, akkor ne csak edzőruhában, a tipikus focis ruhához ragaszkodjunk, hanem egy kényelmes, strapabíró cipőhöz is. Mutatjuk is, milyen ruházatot és kiegészítőket szerezzünk be, ha focizni szeretnénk!
Ruhák és kiegészítők focihoz

A megfelelő ruházat nem csak kényelmet biztosít a pályán, de az esetleges sérüléseket is elkerülhetjük. Az egyik legfontosabb kiegészítő, ha focizni szeretnénk nem más, mint a focicipő. A futball cipőt nevezhetjük a játékos fegyverének is, mindegy, hogy benti, vagy kinti pályán játszunk, mi a pozíciónk a pályán és mennyi idősek vagyunk. A 3 talán legnagyobb sportszergyártó – az Adidas, a Nike és a Puma – hosszú évtizedek óta versenyeznek, illetve mindhárom gyártó a legmagasabb technológiai újdonságokat vezetik be a termékeikbe. Nem csak egyszerűen új modellek kerülnek a piacra ezektől a gyártóktól, de a leginnovatívabb termékeik jelennek meg a piacon, hogy maximálisan kiszolgálják a z igényeket. Talán ezért sem meglepő, hogy napjainkban a futballcipők igen nagy választékával találkozhatunk. A cipő kiválasztásánál kulcsfontosságú a cipő talpa. Hogy milyet választunk attól is függ, hogy milyen pályán játszunk. A https://www.r-gol.com/hu/focicipok oldalon ki tudjuk választani az ízlésünknek megfelelő modellt.

Akár profi, akár amatőr csapatban játszunk, mindenképpen szükségünk lesz egy focimezre is. Sok szempontnak kell megfelelnie a foci ruházatnak, de talán két nagyon fontos tulajdonságát kell kiemelnünk a meznek. Mindenképpen legyen nagyon kényelmes és ne izzadjunk bele, azaz jó anyagból készüljön.

A stoplis cipő kiválasztásakor fontos szempont, hogy teremben, műfüvön, vagy éppen természetes füvön fogjuk majd rúgni a bőrt. Mindegy is, hogy milyen talajtípuson fogunk játszani, egy jó stoplis cipő elengedhetetlen a biztonságos játékhoz. Széles stoplis cipő kínálatból itt tudunk válogatni: https://www.r-gol.com/hu/stoplis-cipok.

A focizáshoz futball zoknira is szükségünk lehet. Lényeges, hogy a zokni elég hosszú legyen, hiszen takarnia kell a lábszárvédőt. A lábszárvédők megvédik a lábszár csontjait és lágy szöveteit az esetleges sérülésektől.

A kapus kesztyű pedig nyilvánvalóan a kapusnak lesz az egyik legfontosabb kiegészítője focizás közben. A kapuskesztyűvel szemben alapvető követelmény, a kényelem és a tapadás. A kapuskesztyű kiválasztásának meg kell találunk a tökéletes méretet, azaz azt a modellt, amely tökéletes passzol a kezünkre. Ha online vásárolunk, a mérettáblázat nyújthat hathatós segítséget. A kesztyűt ebben az online shopban is beszerezheted: https://www.r-gol.com/hu/kapuskesztyu.

Kapcsolódó cikkek

Ruhák és kiegészítők focihoz

Ruhák és kiegészítők focihoz

A focizáshoz nem csak focicipőre, egyéb kiegészítőkre is szükségünk lehet.

Egy forradalmi edzésmódszer a fitnesz szerelmeseinek

Egy forradalmi edzésmódszer a fitnesz szerelmeseinek

Szeretnéd magad új kihívások elé állítani?

Érdekességek a labdarúgás világából

Érdekes futballtények

A labdarúgás a világ legnépszerűbb sportja, amelyet a világ minden pontját rengetegen követnek. Most a legnagyobb rajongóknak is megpróbálunk kedvezni, ezért bemutatunk érdekes futballtényeket.