Körömszabályozás, műtét nélkül - így lehetséges!

A köröm nem megfelelő növekedése, így a benövés és a csőköröm kialakulása komoly és fájdalmas problémákhoz vezethet, amelyre a legtöbb esetben eddig a műtéti beavatkozás nyújtott megoldást, ma már azonban egy jóval fájdalommentesebb és műtétet nem igénylő megoldás is létezik rá, amely nem más, mint az Unibrace körömszabályozás. Hogyan segít elkerülni az orvosi beavatkozást ez a technika? Mutatjuk!
Körömszabályozás, műtét nélkül - így lehetséges!

Milyen esetekben érdemes használni az Unibrace körömszabályozást?

Az Unibrace körömszabályozás alkalmazása körömbenövés és csőköröm esetén szükséges, azonban ahhoz, hogy igénybe tudjuk venni ezt a kezelést, előbb fel is kell ismerni a problémát! Mindkét esetben érdemes minél hamarabb képzett pedikűröshöz fordulni, hogy hamar meg tudja kezdeni a kezelést.

A körömbenövés általában a nem megfelelő cipő viselésének a következménye, főképp akkor jellemző, ha valaki túl szűk cipőt hord. Emellett gyakran kialakulhat rosszul vágott köröm esetén is, vagy ezek kombinációja révén is. A körömbenövés könnyen felismerhető onnan, hogy a köröm mellett a bőr piros és érzékeny, komolyabb esetben erős fájdalom is jelentkezik, sőt, fertőzés is észrevehető rajta.

A csőköröm esetén az érintett láb körme csőhöz hasonló alakban meggörbül és belenő a lábujj bőrébe. Ez az állapot egy súlyos eset, így érdemes felfedezése után hamar megkezdeni a kezelését.

Unibrace körömszabályozás - ez a technika!

Az Unibrace körömszabályozás ezekre a körömproblémákra nyújt műtéti beavatkozás nélküli megoldást, így kevésbé kellemetlen és szinte teljesen fájdalommentes a kezelése. A szakember ugyanis egy különleges, a fogszabályzáshoz is használt drótot egy speciális eszköz segítségével hajlít meg és ezt rögzíti az érintett körömre, amelynek viselése a rögzítés alatt és után sem jár semmiféle kellemetlenséggel.

Unibrace körömszabályozás - pedikűrös továbbképzés

Az Unibrace körömszabályozást bármely pedikűrös szakember elsajátíthatja egy pedikűrös továbbképzés alkalmával. Egy ilyen alkalmon az oktató speciálisan az Unibrace technikát mutatja be és tanítja meg, így a képzés elvégzése után bármely pedikűrös feltüntetheti kezelései között, ugyanis az oktatáson csaknem teljesen elsajátítja a technikát.

A továbbképzésre a legtöbb esetben csoportosan és egyénileg is lehetőség van jelentkezni, így a pedikűrös továbbképzésen részt venni kívánó pedikűrös szakember választhat, hogy társaságban szeretné elsajátítani az Unibrace körömszabályozás technikáját vagy esetleg egyedül, az oktató teljes figyelme mellett.

Az Unibrace körömszabályozás tehát egy remek pedikűrös technika arra az esetre, ha a pedikűrös szakember benőtt körömmel vagy csőkörömmel találkozik. A kezelés lényege, hogy szinte bármiféle kellemetlenség nélkül képes gyógyítani az amúgy műtétet igénylő eseteket is, így hamar a pedikűrösök kedvencévé vált ez a technika!

Kapcsolódó cikkek

Vitaminok, amelyek fixen legyőzik a vírusokat

Vitaminok, amelyek fixen legyőzik a vírusokat

Testünk harcol a vírusokkal egész életünkön keresztül.

Ashwagandha: a természet ajándéka az egészséges életmódért

Ashwagandha: a természet ajándéka az egészséges életmódért

Az Ashwagandha, egy hagyományos indiai gyógynövény, amelyet az évezredek óta használnak az ayurvédikus gyógyászatban. Miért jár élen jár a természetes egészségmegőrzésben?

A reggeli szokásaink - Öt kétperces reggeli szokás, amelyek megváltoztatják az életedet – meghatározzák az életünket.

Öt kétperces reggeli szokás, amelyek megváltoztatják az életedet

Néhány reggeli szokás óriási változásokat hozhat az életünkbe. A cikkben 5 ilyen reggeli szokásra hívjuk fel a figyelmet.