Ruhák és kiegészítők focihoz

A rendszeres sport jó tesz a testnek és a léleknek. Amennyiben mostanában azt tervezzük, hogy a tavasz közeledtével ideje ismét rendszeresen mozogni és éppen a futballra esik a választásunk, akkor ne csak edzőruhában, a tipikus focis ruhához ragaszkodjunk, hanem egy kényelmes, strapabíró cipőhöz is. Mutatjuk is, milyen ruházatot és kiegészítőket szerezzünk be, ha focizni szeretnénk!
Ruhák és kiegészítők focihoz

A megfelelő ruházat nem csak kényelmet biztosít a pályán, de az esetleges sérüléseket is elkerülhetjük. Az egyik legfontosabb kiegészítő, ha focizni szeretnénk nem más, mint a focicipő. A futball cipőt nevezhetjük a játékos fegyverének is, mindegy, hogy benti, vagy kinti pályán játszunk, mi a pozíciónk a pályán és mennyi idősek vagyunk. A 3 talán legnagyobb sportszergyártó – az Adidas, a Nike és a Puma – hosszú évtizedek óta versenyeznek, illetve mindhárom gyártó a legmagasabb technológiai újdonságokat vezetik be a termékeikbe. Nem csak egyszerűen új modellek kerülnek a piacra ezektől a gyártóktól, de a leginnovatívabb termékeik jelennek meg a piacon, hogy maximálisan kiszolgálják a z igényeket. Talán ezért sem meglepő, hogy napjainkban a futballcipők igen nagy választékával találkozhatunk. A cipő kiválasztásánál kulcsfontosságú a cipő talpa. Hogy milyet választunk attól is függ, hogy milyen pályán játszunk. A https://www.r-gol.com/hu/focicipok oldalon ki tudjuk választani az ízlésünknek megfelelő modellt.

Akár profi, akár amatőr csapatban játszunk, mindenképpen szükségünk lesz egy focimezre is. Sok szempontnak kell megfelelnie a foci ruházatnak, de talán két nagyon fontos tulajdonságát kell kiemelnünk a meznek. Mindenképpen legyen nagyon kényelmes és ne izzadjunk bele, azaz jó anyagból készüljön.

A stoplis cipő kiválasztásakor fontos szempont, hogy teremben, műfüvön, vagy éppen természetes füvön fogjuk majd rúgni a bőrt. Mindegy is, hogy milyen talajtípuson fogunk játszani, egy jó stoplis cipő elengedhetetlen a biztonságos játékhoz. Széles stoplis cipő kínálatból itt tudunk válogatni: https://www.r-gol.com/hu/stoplis-cipok.

A focizáshoz futball zoknira is szükségünk lehet. Lényeges, hogy a zokni elég hosszú legyen, hiszen takarnia kell a lábszárvédőt. A lábszárvédők megvédik a lábszár csontjait és lágy szöveteit az esetleges sérülésektől.

A kapus kesztyű pedig nyilvánvalóan a kapusnak lesz az egyik legfontosabb kiegészítője focizás közben. A kapuskesztyűvel szemben alapvető követelmény, a kényelem és a tapadás. A kapuskesztyű kiválasztásának meg kell találunk a tökéletes méretet, azaz azt a modellt, amely tökéletes passzol a kezünkre. Ha online vásárolunk, a mérettáblázat nyújthat hathatós segítséget. A kesztyűt ebben az online shopban is beszerezheted: https://www.r-gol.com/hu/kapuskesztyu.

Kapcsolódó cikkek

Hihetetlen sporttények

Izgalmas sportigazságok

Bármekkora sportrajongó vagy, előfordulhat, hogy sok mindenről így sem hallottál. Ezen megpróbálunk változtatni és bemutatunk pár hihetetlen sportigazságot.

Ruhák és kiegészítők focihoz

Ruhák és kiegészítők focihoz

A focizáshoz nem csak focicipőre, egyéb kiegészítőkre is szükségünk lehet.

Érdekességek a labdarúgás világából

Érdekes futballtények

A labdarúgás a világ legnépszerűbb sportja, amelyet a világ minden pontját rengetegen követnek. Most a legnagyobb rajongóknak is megpróbálunk kedvezni, ezért bemutatunk érdekes futballtényeket.