A magassarkú cipők mind a nők, mind a férfiak által kedveltek – mindkettőnek más okból

Tudta, hogy a magassarkú cipőket, ezt az elegáns, mindkét nemnek hízelgő cipőtípust a férfiak találták fel?
A magassarkú cipők mind a nők, mind a férfiak által kedveltek – mindkettőnek más okból

Azonban volt egy nő, aki segítette felemelni a cipősdobozban egy képzeletbeli piedesztálra. És egy nő az, aki befolyásolja a gyártásukat és a trendeket. Egyetlen hölgy sem utasít vissza egy minőségi bőrcipőt! Másrészt egyetlen férfi sem tekint el a kecses cipőt viselő bájos női lábaktól!

Tudta, hogy a magassarkú cipőket, ezt az elegáns, mindkét nemnek hízelgő cipőtípust a férfiak találták fel? Azonban volt egy nő, aki segítette felemelni a cipősdobozban egy képzeletbeli piedesztálra. És egy nő az, aki befolyásolja a gyártásukat és a trendeket. Egyetlen hölgy sem utasít vissza egy minőségi bőrcipőt! Másrészt egyetlen férfi sem tekint el a kecses cipőt viselő bájos női lábaktól!

Valljátok be, lányok, ki ne próbálta volna ki közületek legalább egyszer a magassarkú cipőt, ami az édesanyjáé vagy a nővéréé volt? Miközben anyukátok a fejét fogta, hogy vagy a cipőjét teszed tönkre, vagy a lábadat, ti elképesztően jól éreztétek magatokat. Éljen az egészséges öröm és a saját magad szeretete! Felnőttkorban a magassarkú cipőkkel kapcsolatos útjaink részben eltérhetnek, de az igazság az, hogy egy hölgy magassarkú cipő nélkül olyan, mint a kút víz nélkül. Jön a tavasz és végre melegebb lesz, itt az ideje a társasági eseményeknek, legalább egy pár minőségi magassarkú neked is jár!

A magassarkú cipő egyesek számára a kényelmetlenség és a megerőltető járás szimbóluma, mások számára fantasztikus darabok, amelyekért szívesen feláldozzuk a kényelmünk egy részét. Ragyogjon a nőies megjelenés!

Elegáns magassarkú cipők sportos öltözékhez

Hála az égnek, hogy ma már minden nő kiválaszthatja a kedvenc magassarkú cipőjét. Sokáig az volt a köztudatban, hogy magasnak és kényelmetlennek kell lenniük. A gyártók már az alacsonyabb sarok és a kényelem szerelmeseire is gondolnak. Gyakran betétet tesznek a cipőkbe, ami tehermentesíti a lábat és a sarkat. Még a hosszú állás vagy séta sem kell, hogy a nap végére az ellenséged legyen.

A stílus tekintetében tény, hogy a magassarkúak már nem csak szoknyák és kosztümök viseléséhez kötődnek. Sok márka felértékelte őket egy elegáns darabbá, egy kis sportossággal. Hordhatod őket szűk farmerrel (hogy a vádli és a cipő kiemelkedjen) vagy nadrággal. A magas vagy alacsony sarok mellett választhatod a kényelmesebb, éktalpúakat is. A színek pedig a világ minden tájáról érkeznek!

Válaszd, amire a szíved vágyik

A fekete-fehér színek továbbra is klasszikusnak számítanak, de vétek lenne nem észrevenni az olyan színek vonzerejét, mint a bordó, a mustár, a sötétkék vagy akár a zöld. A magassarkú cipőkön lévő mintáknak nem kell túlfizetettnek lenniük ahhoz, hogy felhívják magukra a figyelmet. Elég egy apró, de pontos részlet, ami már első pillantásra elárulja, hogy ez a cipő az igazi. Szarvasbőr, nubuk, fényes, matt, elegáns, kényelmes, minden cipőnek megvan valahol a gazdája. Szeretnél Te is közéjük tartozni? Itt az ideje, hogy körülnézz. A tél lassan, de biztosan elmúlt, kezdődjön a tavaszi frissesség!

Kapcsolódó cikkek

Matróz mintájú ruhák

Matróz stílusú ruhák

A matróz stílusú kék-fehér csíkos darabok sosem mennek ki a divatból.

A tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztása nőknek - gyöngy ékszerek

A tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztása nőknek - gyöngy ékszerek

Napjainkban egyre több nő visel ékszert, mint kiegészítőt, hiszen az ékszerek is öltöztetnek és lehetőséget adnak egy-egy dolog kihangsúlyozására.

A nők megőrülnek a csinos szandálokért

A nők megőrülnek a csinos szandálokért! Okuk is van rá. Sok szép darab kapható a piacon

A nők többsége imádja a kényelmes és nőcis cipőket. Sok fazon kapható a piacon. Ezek közül mutatunk be most néhányat.